5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.sk       Doprava a platba       Všetko o nákupe       Aktuality

Minikamery so záznamom

Kamery so záznamom môžu bežať úplne samostatne, bez nutnosti prijímača alebo DVR. Záznam z kamery je ukladaný priamo na internom úložišti alebo pamäťovej karte. Minikamery so záznamom sú taktiež obvykle vybavené vlastnou batériou.

V našej ponuke nájdete ako prenosné kamery - napr. kamery v okuliaroch, hodinky či perá s kamerou, tak aj kamery na pevné umiestenie do bytu či kancelárie. viac informácií

Využitie špionážnej minikamery so záznamom

Minikamera so záznamom alebo mini DV kamera môže fungovať ako celkom samostatná jednotka na nahrávanie. Mikro kamera je obvykle vybavená vlastným úložiskom a batériou. Mini DV kamera teda poslúži na nahrávanie v priestoroch či situáciách, kde by to štandardne nebolo možné. 

Približná dĺžka záznamu mini kamery so záznamom

Prenosné mini kamery v hodinkách, okuliaroch, kľúčenkách či perách obvykle disponujú kapacitou výdrže batérie 40 - 140 minút.

Pre dlhší záznam je väčšinou nutné zvoliť mikrokameru s externým DVR, z ktorého je mikro kamera následne napájaná. Prenosné mikrokamery s prípojným DVR vydržia nahrávať aj viac ako 300 minút v kuse.

Kamery so záznamom

Kamery so záznamom majú celé množstvo využití a ponúkame ich v mnohých prevedeniach. Ponúkame kamery so záznamom v hodinkách, perách, okuliaroch, hodinách, kancelárskych dekoráciách a v ďalších zariadeniach. 

Obľúbené kamery so záznamom

Medzi veľmi obľúbené kamery, patria z prenosných variantov predovšetkým perá či hodinky s kamerou, a to najmä vďaka tomu, že to sú predmety každodennej potreby a človek ich tak môže mať kedykoľvek pri sebe a byť stále pripravený k okamžitému spusteniu nahrávania.

Ak máte záujem o kameru na umiestnenie napríklad do kancelárie, potom je veľmi obľúbeným produktom napríklad budík s kamerou, ktorý aj so svojou veľmi priaznivou cenou poskytuje mnoho funkcií.

139,00 €
139 139 Od Do Cena 0
139,00 €
1 položiek
Přenosná WiFi minikamera s PIR senzorem Zetta Z9

Přenosná WiFi minikamera s PIR senzorem Zetta Z9

Přenosná WiFi minikamera s detekcí pohybu PIR senzorem, záznamem ve full HD rozlišení, širokým úhlem záběru a dlouhou výdrží až 20 dní v režimu detekc...

Viac než 10 ks skladom
139,00 €
   

Produkty

Kategórie tovarov

Filtry

Výrobcovia

Kontakt

+421949171498
Najširšia ponuka

Cez 5000 produktov

​Zákazková výroba

Od návrhu po realizáciu

Diskrétne doručenie

Bez údajov o e-shope

​Špecialista v odbore

Viac než 10 rokov v odbore